Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tudorel Toader, dupa discutia cu Liviu Dragnea: `Eu nu m-am intalnit cu un justitiabil, ci cu cel de-al treilea om in statul roman`. Despre ce au vorbit cei doi (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader, dupa discutia cu Liviu Dragnea: `Eu nu m-am intalnit cu un justitiabil, ci cu cel de-al treilea om in statul roman`. Despre ce au vorbit cei doi (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca la intalnirea cu liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a discutat despre faptul ca judecatorii de la Curtea Constitutionala vor lua o decizie, miercuri, cu privire la se. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Eu il sustin pe Tudorel Toader. Revocarea lui Augustin Lazar trebuie dusa la capat (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa Comitetul Executiv National al PSD, ca-l sustine pe ministrul Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie dusa la capat. Eu.

Tudore Toader, dupa intalnirea cu Dragnea: Am discutat despre sesizarea la CCR privind completele de judecata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca s-a intalnit cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru a discuta despre sesizarea la Curtea Constitutionala privind conflictul juridic de.

Tudorel Toader, convocat DE URGENTA de Liviu Dragnea, dupa anuntul presedintelui Iohannis

Se incing spiritele in guvern! Liviu Dragnea l-a convocat de urgenta pe Tudorel Toader in biroul sau, dupa acuzele aduse de presedintele Iohannis la adresa ministrului Justitiei. Cei doi discuta in biroul.

Replica ministrului Tudorel Toader dupa ce presedintele a anuntat ca nu va da un raspuns imediat la cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Tudorel Toader a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu va lua o decizie cu privire la revocarea procurorului general pana cand judecatorii nu vor solutiona plangerea depusa in instanta.

Raluca Pruna cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna a cerut, sambata, demisia actualului ministru Tudorel Toader, dupa ce Parchetul General a publicat lista cu documentele pe care Augustin Lazar trebuia sa le depuna in 2016 pentru sustinerea candidaturii sale.

Pruna: Cer public demisia lui Tudorel Toader. Acum ca am clarificat procedura de numire, sa revenim la temeiului legal al revocarii procurorului general

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna solicita public demisia ministrului Tudorel Toader, dupa ce Ministerul Public a prezentat scrisoarea trimisa de ea in 2016 pentru declansarea procedurii de selectie a procurorului general, din care reiese ce trebuia sa cuprinda dosarul de candidat trimis la MJ: CV si scrisoare de intentie.

LIVETEXT VIDEO A nceput sedinta CEx PSD pentru soarta pucistilor ca Adrian Tutuianu sau Marian Neacsu. Liviu Dragnea: Posibil sa fie excluderi. Va fi o sedinta neplacuta/ Dragnea a venit la sedinta cu doua valize negre

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD incepe la ora 12. 00 la Parlament, fiind asteptate sanctiuni care ar putea merge pana la excludere pentru pucisti precum Adrian Tutuianu, in prezent vicepresedinte PSD, secretarul general al partidului Marian Neacsu sau lideri de organizatii Ion Mocioalca si Ciprian Pandea. inainte de reuniunea CEX, multi social-democrati au intrat in biroul de la parlament al lui Liviu Dragnea, printre care Niculae Badalau, Serban Valeca, Codrin Stefanescu, Dorel Caprar, Rodica Nassar, Ioan Darzu. Primarul Capitalei Gabriela Firea nu participa la CEX, anuntand ca are o deplasare la Madrid, programata din luna august. Sedinta a inceput in jurul orei 12. 25, dupa ce Liviu Dragnea a intrat in sala. Liderul PSD a venit cu doua valize negre, pe care le-a prezentat jurnalistilor. Vezi detalii in articol.

Dragnea, despre Tudorel Toader: Eu l sustin. Procedura de revocare a procurorului general trebuie dusa pna la capat

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD va avea loc saptamana viitoare, pentru remanierea unor ministri, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care au fost exclusi din partid vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu si secretarul general Marian Neacsu. Dragnea a spus ca el il sustine in continuare pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie sa mearga pana la capat, argumentand ca lucrurile sunt mult mai grave decat au fost prezentate de Toader.

Tudorel Toader a facut ANUNTUL privind ordonanta pentru amnistie si gratiere: Cand scapa Liviu Dragnea de PUSCARIE (VIDEO)

Tudorel Toader pastreaza suspansul privind ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Ministrul Justitiei a refuzat marti, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea, sa raspunda daca va da sau nu.

Ce au discutat, de fapt, Tudorel Toader si Liviu Dragnea

Tudorel Toader a avut, marti, o intrevedere la Palatul Parlamentului, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei a declarat ca au discutat despre decizia pe care urmeaza sa o ia CCR.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )